Kundpartner vann Årets Städföretag 2023!

MicrosoftTeams-image

Vi är väldigt stolta att meddela att Northcleans bolag Kundpartner igår på Stora Städbranschdagen blev utsedda till Årets städföretag 2023!

Juryns motivering löd:
”Företaget har för andra året i rad hamnat bland de tre finalisterna, och det är inte konstigt. Kundpartner sätter sina medarbetare i främsta rum och har därtill utmärkt sig i sitt fokus på sambandet mellan en friskare arbetsmiljö och tjänster inom lokalvård och desinficering. I det varumärkesskyddade konceptet ”Frisk arbetsmiljö” visar företaget hur den fysiska miljön kan öka medarbetarnas välmående, utifrån faktorer som inomhusluft, renhet, ljussättning, ergonomi, och sociala ytor. Konceptet utgör en del i företagets framgångssaga.”

VD Peter Rehnström kommenterar:
”Vi är glada och stolta över priset, det känns som en belöning för vårt hårda arbete! Vi ligger i framkant när det gäller utveckling och innovationer och hur vi hanterar våra kunder och personal. Vår mission är att vår städning gör våra kunder friskare. Därför arbetar vi för att flytta städning från en inköps- till en HR- och arbetsmiljöfråga. På så sätt flyttar vi branschen framåt”

Priset Årets Städföretag är ett samarbete mellan fack och arbetsgivare. Bakom priset står arbetsgivar- och branschorganisationen Almega Städföretagen samt de fackliga organisationerna Fastighets och Kommunal.


För mer information, kontakta:
Peter Rehnström, VD för Kundpartner, 07 073 337 43

Northclean bildades våren 2022 när Rengörare Näslund, tillsammans med investmentbolaget Litorina, skapade gruppen. I maj 2023 förvärvades Kundpartner Syd till gruppen. Kärnan i Northclean är de verksamhetsdrivande bolagen som gruppen består av tillsammans med dess drivna entreprenörer och anställda. Bolagen i Northclean arbetar under egna, väletablerade varumärken och fortsätter bygga på styrkorna och etablerade marknadspositionerna som de har. Northclean ägs och drivs i partnerskap med entreprenörerna och anställda, ledningsteam och styrelse samt investmentbolaget Litorina.