Våra bolag

Rengörare Näslund

Rengörare Näslund grundades 1972 och levererar lokalvård och städtjänster till både privata och offentliga kunder i Stockholm och Mälardalsregionen. Bolaget fokuserar framförallt på offentliga kunder inom utbildning, sjukvård och kontor, men erbjuder även hemstäd till privatpersoner. Omsättningen för 2021 uppgick till cirka SEK 300m och bolaget har ungefär 850 anställda.

Rengörare Näslund är ett Svanenlicensierat företag och innehar också certifiering för upprätthållande av arbetskvalitet, miljöarbete och arbetsmiljö. Bolaget är även en auktoriserad serviceentreprenör genom arbetsgivarorganisationen Almega.

Kundpartner

Kundpartner grundades år 2007 och har huvudkontor i Ramlösa utanför Helsingborg. Med ett starkt fokus på privata företagskunder har bolaget haft en väldigt fin tillväxtresa som även resulterat i flertalet branschpriser såsom Årets Branschföretag 2022 i Clean Bright Awards och Di Gasellföretag. Bolaget har idag över 300 anställda och kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Karlskrona, Göteborg och Stockholm.

Är du och ditt företag redo att ta nästa steg?

Resan i Northclean har bara börjat och vi vill gärna komma i kontakt med dig som är framgångsrik entreprenör i branschen och är intresserad av att ta nästa steg i byggandet av ditt bolag.